23 mac 2010

expr:id='"post-body-" + data:post.id'>
salam alyk (:
 even 23 hb da berlalu ,
amy nak citer gak saat2 genting time amik result spm tu .
hmm
 pagi2 lagy , 
amy dah diambil oleh kak ina and tunggu kat pejabat die ,
actually amy kene pergy sekolah dalam pukul 9 pagi .
tapi amy sengaje pergy dalam pukul 10 pagi , sebab tak nak berdebar lame sangat .
haha .

so , dalam 10 pagi , sampailah amy dekat 
SMK ABDUL RAHMAN TALIB .
 tempat yang bersejarah dalam hidup den . hee.

masuk aje dewan , keputusan masih tak diumumkan lagi .
memang berdebar tahap ape dah niy .
tengah duduk ni an ,
tibe2 ustazah Rohana datang .
and die gitau kelas kitorang 5 Sains Jujur yang seramai 27 orang .
hanye 12 orang dapat straight A .
mase tu , memang nanges la .
coz , dak kelas uw dahla cerdik , agak mustahil orang biase macm sye na rebut 12 teratas .
huh --'
tunggu punye tunggu pihak atasan pon masok dewan.
hmm .
agak mengecewakan tahun ni SMART turun dari tahun lepas .
budak SMART y dapt strght A seramai 38 org (;

mase die umum tu an , amy kirela . and one time .
amy sedar ta sedar , 12 orang dah budak kelas amy naik .
hmm .
sedih , air mate pun turun haha .
abis je , kitorang pon pergylah dekat meja guru and i take mine (:



amy just dapat 8a2b.
b stand for chemistry n english .both got b+ .




atas ni gambar dengan kat .
she got 5A and im proud wif her (:

then , kitorang pon pergylah Mahad Tahfiz Negeri Pahang and jumpe orang kat sane pulak .
on the way , dalam bas mahad tu an .
hazirah ade bagy surat dari wani yang mase tu ade dekat mesir (;






haha , sngat la comel nye . ade muke2 lagy taw . and bawah ni kerongsang yg hazirah bagy (:
tengs dear (;


malam uw fmily amy and abg ijaz makan besar dekat sri alfa .
bersempena birthday abg ijaz and result amy (;

p/s : congrates 4 all my fredz coz got flying colours (:


alhamdulillah (:

2 comments:

athirah addin said...

ad tak surat utk sy jgk??huhu

miss mawar putih said...

adeade .hehe , ta wk mintak ngan wani ye (;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...