story 3 : siti nur akmal

expr:id='"post-body-" + data:post.id'>
salam alayk (:
sekarang pagy , n hujan lebat dah berhenti .sangat bosan.
nevermindla , amy nak citer tentang sorang lagy bff  amy .
already mentioned , siti nur akmal .
dekat satu entry amy , amy ade citer tentang my group , and die adelah one of them .
she is a genius girl , really .

                                           

mase dalam kelas dulu , die antara orang yang terpandai .
im jealousy . and amy memang cemburu dengan die .eventhought die suke tidur awal , wat dono . but , die excellent .
amy start kawan dengan die mase form 1 untill form 3 .satu bilik dengan die .
amy ngan die like husband and wife , really =.=' in term of friend la . tak wat lebih pade tu . haha .
nauzubillah .
tak caye boleh tanye roomate amy yang lain . katil die sebelah amy . and many story that we shared together .
 # 

satu benda yang amy suke tentang die is , buku nota .
kenape ?
 sebab .. die suke menconteng and melukis .melukis adalah hidup die , lukisan die cantik :D
bile ade mase , atau bile mana amy memaksa die lukis gambar amy , she done it well ^.^
one of the factor die cemerlang dalam kelas , mungkin sebab die ade nota yang bagus . korang pon boleh try taw .

 



#
akmal jugak seorang yang tidak matang *sorry akmal
haha . bukanlah sekarang , dulu kala . she looks cute bile die bagi respon , and kadang2 respon die tu macam dalam cerita kartun you know . hehe .die jugak flexible , kadang2 die boleh jadi spongebob , kadang2 die boleh jadi mr .bean , and kadang2 macam binatang peliharaan spongebob .hihi :D
but i love it  ^.^


 


#
you know what , she owe a pair of beautiful eyes , betul tak tipu (:
die cantik , and die selalu memyembunyikannya . saye bangga dengan die . wanita2 lain belom tentu boleh wat macam die , kalau boleh semua benda nak tunjuk . hmm .
die jugak pernah bagi amy satu kata2 yang amy ingat sampai hari ni . 

you are like my spectacles .

sebab , die tak boleh melihat dengan jelas tanpa kaca matanye . emm . *terharu

#
die seorang yang sangat sopan santun . akmal ni selalu dipuji oleh kawan2 , tak de sape pernah kutuk die .serius taw . tanyelah kat SHAKS tu sape tak suke die , semua suke die . cikgu2 apatah lagi . hehe . she is lucky one . sekali lagy amy cakap , amy jeles dengan die .


 

#
setiap orang ade parents yang peyayang , tul tak ?
begitu jugak akmal , die ade sepasang ibu bapa yang sangat menjaga dan menyayangi akmal . amy rase , salah satu faktor die jadi insan yang bagus sebab parents die , im proud with them . selain tu , die jugak ade dua orang kakak yang sangat best.
one of them is my kakak angkat , siti ajlaa (:
both of them ade dekat middle east sekarang .like cerita three sister kan , tiga2 pulak bijak2 . hehe . untung sangat ^.^

#
akmal jugak tak mudah putus asa , memang la di awal die nampak sangat lemah , tapi di akhirnye , die sangat berjaya . seseorang tu takkan berjaya tanpa usaha yang gigih . 
and one more things , die seorang yang sangat2 bagus . di kala die lemah , die akan cube n berusaha untuk menaikkan diri die semula (;



kalau nak ceita tentang die , too many story , tak larat nak cerita , tapi , ape yang amy nak cakap , amy pindah mase form 4 . tapi , amy tak pernah lupe die , never . 
but , im just prayed to Allah , moge2 ade jodoh untuk amy ngan die bertemu n belajar bersama2 semula .
and , thanks GOD , after spm , amy ditakdirkan belajar bersama2 dengan die kat PetalingJaya , asasi UIA .
and ape yang buat amy selok sangat , adelah amy merupakan roomate die dekali lagy (:

itulah jodoh dan takdir . amy percaya dengan tu (:



to akmal : awak janganlah rase awak tu lemah .awak cukup hebat , sebagai seorang student , anak , sahabat , dan yang penting sebagai hamba Allah .
i made this entry to show you how good are you and awak tak boleh jadikan alasan awak lemah , awak gagal atau sebagainye , bangkitlah akmal ! . awk la inspirasi saye satu ketika dulu taw . tak malu saye katakan , awak jugak salah satu faktor kejayaan saye . i luv you my friends .

p/s : next sem , kite study bersungguh2 and dapatkan 4 flat k ^.^kite bersama2 ..
anway , not forgetting , happy belated birthday siti nur akmal (:










alhamdulillah (:

2 comments:

akmal said...

aimi... saye.....saye.....saye......sedang menangis~ dan sebab ape saye nanges? sebab saya sangat sayang kan AWAK!! setiap air mata yang jatuh nie, setiap kehangatannya, setiap ketapan bibir yang terhasil sekarang ni, adalah kerana KESUCIAAN PERSAHABATAN kita~ akmal suke sangat page yg aimi buat..sangat mengharukan~ sebenarnye salah satu kunci kejayaan saye juga adalah WAN MAIZATUL AIMI BT. WAN MAHMOOD...sebagai seorang kawan yang sangat setia, sangat caring, sangat bijak and also cun giller!! kalau tak de aimi kat sebelah katil, mcmana akmal nak tdo awal? kalau aimi yang tak kasi support, mcmana akmal nak bangkit? and tak boleh dinafikan, awak sangat rajin!! saye pon jeles jgak dgn kerajinan awak tu~ hmpir setiap mlm kat hostel, tdo x berape lena sbb x siap keje..awak lain..hoho..anyway, terima kasih, toche, nandre, aligato, trimas, thank you, 4 this post! still and forever love u, akmal..

miss mawar putih said...

@akmalhmm , akmal . saye pon rase nak nagis pulak . jgnlah sedih2 . kite kena saling berkerjasama antara satu sama lain untuk same2 berjaya . memangla kadang2 saye bertindak kejam kat awk , tapi itu tak bermakna ape2 pon . sekadar gurauan semata2 , percayalah , walaupun kadang2 ianya nampak serious =.=' hee
saye tak boleh bla bace mcg awak yang awk cakap pointer awak tu rendah la apelah . itu tak bermakna ape2 pon taw , be4 awak spm pon awk cakap mcam tu , at last , awk ley tengok sendiri :D SAYANG AWK JUGAK AKMAL (';

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...