gembira dan sedih adalah lumrah - happy dapat present ^.^

expr:id='"post-body-" + data:post.id'>
   



Allah itu Maha Adil kan . sangat adil , hakim paling hebat kat dunia pon memang tak dapat nak kalahkan keadilan Allah S.W.T . bile matahari terik di siang hari , Dia turunkan hujan di waktu petang . dan begitulah sekiannya . seperti jugak yang berlaku kat manusia , sedih gembira pastu sedih balik dan gembira balik . unexpected .but wonderful . manusia ni Allah dah bagi yang terbaik dah . kalau isteri tu beriman , penyabar , tidak mustahil untuk die dapat suami yang pemarah dan tidak beriman . as we know , HIKMAH (;

sebenarnye saje je amy nak bagi mukadimah panjang , nak kasi feel sikit . haha . oke , petang tadi ade seorang hamba Allah ni datang to my house and bring me jalan-jalan di sekitar bandar Kuantan .The main sebenar die datang tu pun nak bagi "barang" yang amy mintak die belikan dan jugak present dari mak beliau from Melaka .
oke mahu tahu apa itu ? jeng jeng jeng ..




oke bende alah ni amy ade mintak itu olang beli di mark n spencer . limited sangat kedai die , so , kalau tak mintak tolong nanti promotion habis pulak . sebenarnye , ape yang amy nak sangat tu perfume tu . wangi , i like . rose gitu >.<


and then , the red one tu adalah beg pooh yang sangat comel >.< im surely will bring it to my class . memandangkan kelas pun dah nak mule . hehe . dahlah hadiah kan . laaagy suke ..

oke , i got to go , sebab nak tidur sudah , esok pagi ade stdy group mathematics kat rumah asifa . anyway , wish me luck . dan ingatlah ye ,dalam kesedihan tetap ade penyembuhnye (: walau macam manapun kita gembira ataupun sedih, jangan lah lupa kan Allah . bila2 masa saje Dia akan uji kite semula . Wallahualam .




alhamdulillah (:

1 comments:

Niena Sofea said...

Niena ada buat GA , lebih 51 hadiah menarik untuk dimenangi .. Jom join !
http://nienasofea.blogspot.com/2012/01/exclusive-giveaway-by-niena-sofea.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...